Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua în care dascălii au dat examen
11.07.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 195

Dascălii aflați în căutarea unui loc la catedră au susținut astăzi concursul de titularizare. Sunt sub 20 de locuri pe perioadă nedeterminată și peste 600 pentru suplinitori, iar sute de cadre didactice au participat la examen.


 585 de candidaţi au susținut proba scrisă din cadrul concursului de titularizare în cele trei centre de examen organizate la Slatina. În județul Olt sunt disponibile doar 16 locuri titularizabile. În schimb, catedre vacante pe perioadă determinată sunt 670, mai multe decât numărul candidaților.
Cele mai multe posturi scoase la concurs în județul Olt sunt pentru specializările învățători, educatori și informatică.
Ca să ocupe un post titularizabil în învățământ, cei care au susținut concursul trebuie să obțină o notă peste 7. Pentru suplinire, candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5. Rezultatele vor fi afișate pe 17 iulie. Cei nemulțumiți de note vor putea face contestații în zilele de 17 și 18 iulie, urmând ca rezultatele finale să fie aflate pe 24 iulie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019