Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua în care dascălii au dat examen
11.07.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 162

Dascălii aflați în căutarea unui loc la catedră au susținut astăzi concursul de titularizare. Sunt sub 20 de locuri pe perioadă nedeterminată și peste 600 pentru suplinitori, iar sute de cadre didactice au participat la examen.


 585 de candidaţi au susținut proba scrisă din cadrul concursului de titularizare în cele trei centre de examen organizate la Slatina. În județul Olt sunt disponibile doar 16 locuri titularizabile. În schimb, catedre vacante pe perioadă determinată sunt 670, mai multe decât numărul candidaților.
Cele mai multe posturi scoase la concurs în județul Olt sunt pentru specializările învățători, educatori și informatică.
Ca să ocupe un post titularizabil în învățământ, cei care au susținut concursul trebuie să obțină o notă peste 7. Pentru suplinire, candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5. Rezultatele vor fi afișate pe 17 iulie. Cei nemulțumiți de note vor putea face contestații în zilele de 17 și 18 iulie, urmând ca rezultatele finale să fie aflate pe 24 iulie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018