Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Premiați pentru excelență
06.06.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 2667

Moment festiv pentru elevii de clasa a IV-a care studiază la Centrul Județean de Excelență Olt. Pentru că au participat cu interes la cursurile intensive de matematică sau limba și literatura română, dar și pentru că au obținut rezultate remarcabile la olimpiade, copiii au fost felicitați de dascălii lor și au primit diplome de excelență.


 Dornici să descopere și să aprofundeze tainele științei și orientați către performanță, elevii care participă la cursurile Centrului Județean de Excelență au încheiat cu succes un nou an școlar. Pentru ei, dascălii care predau aici au organizat o festivitate de premiere la sediul centrului, aflat în cadrul Şcolii Gimnaziale „Ştefan Protopopescu” Slatina.
Centrul Județean de Excelență Olt și-a început activitatea în anul 2013. Misiunea sa este aceea de a susține elevii capabili de performanță, în diferite domenii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024