Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Porți deschise la Școala Postliceală Sanitară
17.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 462

Este Ziua Porților Deschise la Școala Postliceală Sanitară din Slatina. Elevi de liceu, absolvenți, dar și simpli cetățeni pot să viziteze instituția de învățământ, care de-a lungul timpului a pregătit sute asistenți ce lucrează în diferite unități medicale. Cu această ocazie a fost prezentată și oferita educațională pentru anul școlar următor.


 În cadrul săptămânii „Școala Altfel”, reprezentanții Școlii Postliceale Sanitare Satina organizează, astăzi și mâine, Ziua Porților Deschise. Sunt invitați, în special, elevi din toate liceele din județ, dar și tineri cu sau fără diplomă de bacalaureat, care doresc să urmeze o carieră medicală. Astăzi, cursanții au participat la o lecție de acordare a primului ajutor medical.
Cursurile Școlii Postliceale Sanitare Slatina durează trei ani, iar la final absolvenții își pot găsi ușor un loc de muncă. Anul trecut, unitatea de învățământ a împlinit 25 de ani de existență, cu aproape 2.000 de absolvenți.
Unitatea de învățământ are laboratoare moderne, săli de clasă dotate corespunzător, dar și săli unde elevii învață cum să salveze viața unui om.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE