Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Se pregătesc pentru viața de școlar
11.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 240

Zeci de micuți preșcolari au poposit astăzi la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina. Au făcut cunoștință cu elevii mai mari și cu doamnele învățătoare și au avut prilejul să vadă ce înseamnă viața de școlar. Sala de sport a școlii fost spațiul în care prichindeii s-au simțit cel mai bine, aceștia profitând la maximum de lecția de karate oferită de sensei Romeo Costică.


 În această săptămână, la Grădinița cu Program Prelungit numărul 2 din Slatina s-a desfășurat Programul Național „Să știi mai multe, să fii mai bun!”. O provocare pentru cadrele didactice și preșcolari, dar și pentru părinți. Astăzi, timp de câteva ore, micuții au avut prilejul să vadă ce înseamnă viața de școlar.
A fost o provocare și pentru antrenorul de la Bu-Do Karate Slatina. Romeo Costică i-a inițiat pe micuți în tainele artelor marțiale.
Lecția de sport i-a încântat pe copii.
La activitatea de astăzi au participat peste 100 de preșcolari.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018