Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se pregătesc pentru viața de școlar
11.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 327

Zeci de micuți preșcolari au poposit astăzi la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina. Au făcut cunoștință cu elevii mai mari și cu doamnele învățătoare și au avut prilejul să vadă ce înseamnă viața de școlar. Sala de sport a școlii fost spațiul în care prichindeii s-au simțit cel mai bine, aceștia profitând la maximum de lecția de karate oferită de sensei Romeo Costică.


 În această săptămână, la Grădinița cu Program Prelungit numărul 2 din Slatina s-a desfășurat Programul Național „Să știi mai multe, să fii mai bun!”. O provocare pentru cadrele didactice și preșcolari, dar și pentru părinți. Astăzi, timp de câteva ore, micuții au avut prilejul să vadă ce înseamnă viața de școlar.
A fost o provocare și pentru antrenorul de la Bu-Do Karate Slatina. Romeo Costică i-a inițiat pe micuți în tainele artelor marțiale.
Lecția de sport i-a încântat pe copii.
La activitatea de astăzi au participat peste 100 de preșcolari.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019