Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltenii citesc mai mult în pandemie
08.04.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 243

Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu” se bucură în continuare de un număr mare de abonaţi, chiar şi în condiţii de pandemie. Rafturile instituţiei sunt în permanenţă reînnoite cu achiziţii, iar iubitorii de carte pot accesa şi site-ul online.


 Chiar dacă restricţiile pe timp de pandemie sunt în continuare în vigoare, acest lucru nu face ca numărul persoanelor care trec pragul instituţiei să se micşoreze.
Biblioteca are mereu grijă ca rafturile de cărţi să fie în permanenţă reîmprospătate cu achiziţii noi.
Iubitorii de lectură pot accesa şi site-ul online, unde pot vedea mult mai uşor cărţile disponibile.
Intrarea în instituţie se face urmărind măsurile de protecţie împotriva virusului SARS-COV-2. Accesul în sălile de lectură este însă interzis, cititorii putând doar să vină să împrumute cărţi.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024