Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Teatru│Pregătiri pentru primul spectacol
09.02.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 267

Se redeschide activitatea teatrală cu public la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina. Având în vederea contextul epidemiologic actual, conducerea centrului a luat toate măsurile pentru ca spectatorii să fie în siguranță.


După o pauză de câteva luni, Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina își va deschide din nou porțile. Cei care vor veni la spectacole vor avea câteva reguli de respectat, spune directorul centrului, George Smarandache. Iată ce vor avea de făcut iubitorii de teatru atunci când vin la spectacol.
Indicele de infectare la Slatina este sub 1.5 %, iar capacitatea de folosință a sălii este de 50%. În sala de teatru, personalul angajat a curățat și dezinfectat fiecare spațiu și obiect în parte.

Slătinenii sunt dornici să savureze spectacole de teatru, astfel că pentru următoarele trei piese, biletele au fost deja epuizate. Mâine de la ora 18.00, renumita actriță Cezara Dafinescu va încânta publicul cu piesa „Jumătatea mea, bărbatul” .
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024