Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vestitorii primăverii la Palatul Copiilor
02.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1369

Elevii de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” au fost din nou vestitorii primăverii, în cadrul spectacolului devenit deja tradiție, „Caravana Primăverii”. Evenimentul a avut loc în holul principal al instituției, unde micuții au pregătit un spectacol artistic plin de veselie și culoare. La final, părinții au primit cu emoții mărțișoare confecționate chiar de copiii lor.


Holul Palatul Copiilor „Adrian Băran” a răsunat astăzi de glasurile micuților elevi, care au încântat cu melodii dedicate primăverii și mamei, toți părinții prezenți. A devenit deja o tradiție pentru copiii de aici să aducă un mărțișor, dar și lacrimi de bucurie pe chipurile părinților lor.
La sfârșitul programului artistic, copiii au oferit tuturor mărțișoare hand-made, realizate în cadrul cercurilor de creație ale Palatului Copiilor.
În acest an, copiii s-au întrecut pe ei înșiși și au realizat peste 2.000 de mărțișoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Percheziții la Brastavățu, după o încăierare

Este anchetă în cazul unei agresiuni petrecute pe 3 ianuarie, pe terasa unui bar din comuna Brastavățu, unde un bărbat a fost bătut cu bestialitate. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă mai multe persoane care participă la bătaie. Unul dintre agresori lovește victima minute în șir cu pumnii, picioarele și o rangă. Bărbatul bătut a ajuns în stare gravă la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
19 Ian 2021