Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vestitorii primăverii la Palatul Copiilor
02.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1335

Elevii de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” au fost din nou vestitorii primăverii, în cadrul spectacolului devenit deja tradiție, „Caravana Primăverii”. Evenimentul a avut loc în holul principal al instituției, unde micuții au pregătit un spectacol artistic plin de veselie și culoare. La final, părinții au primit cu emoții mărțișoare confecționate chiar de copiii lor.


Holul Palatul Copiilor „Adrian Băran” a răsunat astăzi de glasurile micuților elevi, care au încântat cu melodii dedicate primăverii și mamei, toți părinții prezenți. A devenit deja o tradiție pentru copiii de aici să aducă un mărțișor, dar și lacrimi de bucurie pe chipurile părinților lor.
La sfârșitul programului artistic, copiii au oferit tuturor mărțișoare hand-made, realizate în cadrul cercurilor de creație ale Palatului Copiilor.
În acest an, copiii s-au întrecut pe ei înșiși și au realizat peste 2.000 de mărțișoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020