Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ștefan Popa Popa’s, taxat de Emil Moț
21.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 500

Reacție vehementă a primarului Slatinei, Emil Moț, la adresa caricaturistului Ștefan Popa Popa’s, după ce acesta i-a catalog pe olteni drept „ciurucuri” la o emisiune Tv la Timișoara. Edilul din Slatina solicită consiliului local retragerea titlului de „cetățean de onoare” al municipiului, primit de Popa’s în urmă cu 20 de ani.


„Au venit ciurucurile din Oltenia”, a spus caricaturistul Ștefan Popa Popa’s într-o emisiune la Timișoara, declarând că „publicul din Timişoara s-a schimbat, avem peste 60 la sută olteni în loc de timişoreni”. Deși moderatorul a încercat să îl oprească, amintindu-i că și mama sa este olteancă, artistul a continuat seria atacurilor la adresa oltenilor.
„Pe mine nu mă interesează ce pierd. Eu nu am venit aici să câştig, să mă agreeze lumea. Pe stradă se juca copilul sârb, cu copilul maghiar şi toţi ştiau patru limbi în Timişoara. Acum, toată lumea vorbeşte fusei, mă dusei… Au stricat echilibrul cultural al Timişoarei”, a spus Popa’s.
În urma acestor declarații jignitoare la adresa oltenilor, Popa’s a pierdut titlul de cetățean de onoare al Slatinei.
„Constat cu foarte mare regret că anumite personalități ajung să derapeze mult în discursul public, gândesc în clișee și preferă să gafeze decât să își recunoască o greșeală.
De aceea, am ales să le solicit colegilor din Consiliul Local să-i retragă calitatea și demnitatea de cetățean de onoare al orașului Slatina domnului Ștefan Popa Popa’s pentru lucrurile grave pe care le-a spus la adresa oltenilor.
Domnule Popas, nu meritați niciun fel de recunoștință din partea orașului nostru și în numele slătinenilor vă recomand să vă cereți scuze public!”, a declarat primarul Slatinei, pe pagina sa de socializare.
Ștefan Popa Popa’s a primit titlul de cetățean de onoare al Slatinei în anul 1990. De atunci a fost de mai multe ori invitat de onoare al Festivalului „Oltenii şi… restu’ lumii“.
 

popa popas cetătean de onoare emil moț retragere titlu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE