Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Trofeul „Călușul românesc” a ajuns la Osica de Sus
24.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 169

Misiune dificilă pentru juriul de specialitate din cadrul festivalului-concurs pentru copii „Călușul românesc”. Sute de formații din toate colțurile țării au pregătit coregrafii inedite, dar, la final, marele trofeu a ajuns la Ansamblul de călușari „Plaiurile Oltețului” din Osica de Sus.


Timp de câteva zile, Slatina fost capitala călușului românesc. Parada portului popular și tabloul coregrafic excepțional, realizate sub egida „Călușul unește România”, dar și concursul propriu-zis au fost ingredientele pentru o nouă ediție perfectă a concursului „Călușul românesc”. La finalul festivalului, cei mai buni dansatori au fost premiați de organizatori.
Obosiți, dar în același timp foarte fericiți, concurenții au spus că vor reveni cu drag și la edițiile viitoare.
În total s-au acordat peste 100 de premii pentru toate cele nouă secțiuni ale concursului, însă marele trofeu a ajuns la Ansamblul „Plaiurile Oltețului” din Osica de Sus. Călușarii coordonați de Ghiță Gheorghe au reușit prin coregrafia lor să impresioneze juriul.
Cea de-a XXI-a ediție a Festivalului „Călușul românesc” a fost organizată de Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina, cu sprijinul Primăriei Slatina, Inspectoratului Școlar Județean și Centrului Județean de Cultură și Artă Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE