Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Trofeul „Călușul românesc” a ajuns la Osica de Sus
24.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 132

Misiune dificilă pentru juriul de specialitate din cadrul festivalului-concurs pentru copii „Călușul românesc”. Sute de formații din toate colțurile țării au pregătit coregrafii inedite, dar, la final, marele trofeu a ajuns la Ansamblul de călușari „Plaiurile Oltețului” din Osica de Sus.


Timp de câteva zile, Slatina fost capitala călușului românesc. Parada portului popular și tabloul coregrafic excepțional, realizate sub egida „Călușul unește România”, dar și concursul propriu-zis au fost ingredientele pentru o nouă ediție perfectă a concursului „Călușul românesc”. La finalul festivalului, cei mai buni dansatori au fost premiați de organizatori.
Obosiți, dar în același timp foarte fericiți, concurenții au spus că vor reveni cu drag și la edițiile viitoare.
În total s-au acordat peste 100 de premii pentru toate cele nouă secțiuni ale concursului, însă marele trofeu a ajuns la Ansamblul „Plaiurile Oltețului” din Osica de Sus. Călușarii coordonați de Ghiță Gheorghe au reușit prin coregrafia lor să impresioneze juriul.
Cea de-a XXI-a ediție a Festivalului „Călușul românesc” a fost organizată de Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina, cu sprijinul Primăriei Slatina, Inspectoratului Școlar Județean și Centrului Județean de Cultură și Artă Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019