Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În ritmuri de căluș, pe străzile Slatinei
20.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 204

Dansurile călușarilor, dar și jocuri tradiționale din România și de peste hotare, au putut fi văzute, astăzi, pe străzile Slatinei. Tinerii care participă la cea de-a XXI- a ediție a Festivalului „Călușul românesc“ au avut și în această dimineață un program artistic spectaculos. Ei au jucat călușul, au dansat și au cântat în mai multe zone ale orașului, iar oamenii s-au adunat în număr mare să privească reprezentațiile.


Cei care au trecut, în această dimineață, pe la Fântâna Speranței, din Slatina, au avut parte de un adevărat spectacol. Tineri călușari și dansatori au oferit momente artistice inedite. Ei au jucat călușul și au prezentat câteva dansuri populare tradiționale, specifice zonei din care provin.
Printre formațiile care au susținut reprezentanții artistice la Fântâna Speranței s-a a aflat și un grup de călușari, format, atât din băieți, cât și din fete. S-au descurcat și ele la fel de bine și au smuls ropote de aplauze de la spectatori.
Slătinenii au fost încântați spectacolul care are loc, zilele acestea, la Slatina.
Astfel de momente de folclor au avut loc în mai multe zone din Slatina. Iar oamenii s-au oprit să îi admire pe tinerii talentați, dar și să filmeze sau să fotografieze cu telefonul mobil.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019