Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultimele pregătiri pentru „Călușul românesc”
12.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 305

Slatina va deveni din nou capitala folclorului autentic. Va fi o nouă ediție a cunoscutului eveniment cultural internațional dedicat copiilor „Călușul românesc”. Peste 2.500 de copii din toate colțurile țării, dar și două ansambluri din Polonia și Republica Moldova vor încânta publicul spectator cu coregrafii și melodii inedite.


Cea de-a XXI-a ediție a concursului „Călușul românesc” se va desfășura pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, în perioada 18-22 iunie. Organizatorii au inclus în program și Parada portului popular, care se va avea loc pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, miercuri, 19 iunie, de la ora 18.
Cu toate că până la eveniment mai este aproximativ o săptămână, peste 600 de elevi alături de coregrafii lor, repetau astăzi de zor pentru tabloul coregrafic prezentat în cadrul acestei ediții.
Organizatorii pregătesc mai multe surprize pentru ediția de anul acesta. Formații noi vor concura pentru premiile puse în joc.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019