Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Se caută un actor“, la Slatina
10.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 152

Timp de două zile, Slatina a devenit capitala teatrului. Zeci de elevi din județ și din mai multe zone ale țării au participat la concursul interjudețean de teatru „Se caută un actor“. Au fost două secțiuni: scenetă și monolog, iar fiecare trupă sau actor individual au încercat să cucerească juriul. Printre elevii care au câștigat cele două trofee se află și cei de la Școala Gimnazială din Vulpeni, județul Olt.


A fost weekend de teatru, la Slatina. Palatul Copiilor „Adrian Băran“ a găzduit, sâmbătă și duminică, cea de-a 7-a ediție a concursului interjudețean „Se caută un actor“. Astfel, mai multe trupe de teatru pentru copii din Olt, Argeș, dar și din municipiul București, s-au înscris în competiție cu gândul să câștige. A fost o luptă strânsă între copiii care iubesc teatrul. Cu toți au spus că s-au pregătit intens pentru a avea cea mai bună interpretare pe scenă.
Concurența a fost strânsă la ambele secțiuni, respectiv, scenetă și monolog, iar juriul a decis cu greu câștigătorii, întrucât toți elevii au fost bine pregătiți.
Unul dintre marile premii a rămas în județul Olt. Școala Gimnazială Vulpeni a câștigat unul dintre trofee, iar cel de-al doilea a ajuns la Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu“ din Pitești.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE