Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Se caută un actor“, la Slatina
10.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 136

Timp de două zile, Slatina a devenit capitala teatrului. Zeci de elevi din județ și din mai multe zone ale țării au participat la concursul interjudețean de teatru „Se caută un actor“. Au fost două secțiuni: scenetă și monolog, iar fiecare trupă sau actor individual au încercat să cucerească juriul. Printre elevii care au câștigat cele două trofee se află și cei de la Școala Gimnazială din Vulpeni, județul Olt.


A fost weekend de teatru, la Slatina. Palatul Copiilor „Adrian Băran“ a găzduit, sâmbătă și duminică, cea de-a 7-a ediție a concursului interjudețean „Se caută un actor“. Astfel, mai multe trupe de teatru pentru copii din Olt, Argeș, dar și din municipiul București, s-au înscris în competiție cu gândul să câștige. A fost o luptă strânsă între copiii care iubesc teatrul. Cu toți au spus că s-au pregătit intens pentru a avea cea mai bună interpretare pe scenă.
Concurența a fost strânsă la ambele secțiuni, respectiv, scenetă și monolog, iar juriul a decis cu greu câștigătorii, întrucât toți elevii au fost bine pregătiți.
Unul dintre marile premii a rămas în județul Olt. Școala Gimnazială Vulpeni a câștigat unul dintre trofee, iar cel de-al doilea a ajuns la Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu“ din Pitești.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019