Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„O istorie dulce”, la Slatina
05.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 139

Începând de astăzi, Muzeul Județean Olt vine în fața publicului vizitator cu o expoziție inedită. O expoziție în care slătinenii sunt invitați într-o lume a copilăriei cu gust de ciocolată, într-o poveste minunată ce va trezi în sufletul fiecăruia un sentiment de melancolie.


„O istorie dulce” se numește expoziția deosebit de valoroasă pentru colecționari și nostalgici, găzduită de Muzeul Județean Olt. Peste 350 de cutii și ambalaje ale dulciurilor românești, vândute între anii 1900-1980 sunt etalate în vitrinele muzeului. Exponatele fac parte din colecția particulară a fraților Cristian și Mihai Dumitru.

Totodată, vizitatorii pot afla în cadrul expoziției, ce delicatese consumau slătinenii, în acea perioadă.

Expoziția de la Slatina va fi deschisă publicului până la data de 15 septembrie 2019. 

expozitie dulciuri muzeu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019