Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Raiul filmelor pentru copii, la Slatina
21.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 134

Proiectul „Caravana filmului românesc-Cartea și filmul” a continuat și astăzi, bucurându-se de un public numeros. Faimoasele povestiri ale lui Ion Creangă, reunite sub titlul la fel de celebru „Amintiri din copilărie”, au fost pe placul celor mici, iar șotiile și năzbâtiile personajul Nică au făcut deliciul publicului prezent în sala Centrului Cultural „Eugen Ionescu”.


Filmul românesc a fost și este îndrăgit de slătineni de toate vârstele. Au demonstrat-o din nou și astăzi, sutele de spectatori care au venit la cinema în cea de-a doua zi a „Caravanei filmului românesc-Cartea și filmul. „Uimitoarele aventuri ale muschetarilor ”, „Amintiri din copilărie” și „Kyra Kyralina” au fost peliculele difuzate gratuit astăzi, la Centrul Cultural Eugen Ionescu.
Spectatorii care au urmărit povestirile lui Ion Creangă au primit o porție zdravănă de umor. Îndrăgitul Nică, prin șotiile sale, a fost pe placul școlarilor.
Publicul slătinean a îmbrățișat cu drag această inițiativă de a viziona gratuit filme renumite românești, spun organizatorii. În orașul nostru, proiectul este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Slatina și Asociația Culturală Center Inter Art.

Mâine, în ultima zi, slătinenii vor putea urmări filmele „Călătoriile lui Pin-Pin”, de la ora 9.00, „Tinerețe fără bătrânețe”, de la ora 12.00 și „Ciuleandra”, de la ora 16.00. Intrarea este liberă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019