Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: O seară extraordinară de balet
17.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 94

Eveniment de înaltă clasă pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. Momentele speciale din spectacole celebre de balet și dans contemporan au făcut deliciul publicului prezent la „Gala internațională de balet”. Artiști renumiți din toate colțurile lumii au fost primiți de slătineni cu brațele deschise.


Pentru al treilea an consecutiv, artiștii din cadrul Teatrului Național de Balet din Sibiu s-au aflat în Slatina. Ei au oferit tuturor iubitorilor dansului momente artistice de excepție.
De fiecare dată, publicul slătinean a primit cu mult entuziasm spectacolul oferit de tinerii artiști.
A fost un spectacol reușit, au spus oamenii la sfârșitul reprezentației artistice.
Spectacolul de excepție „Gala internațională de balet” a fost organizat cu sprijinul Primăriei Slatina, Asociației Culturale Center Inter Art și Centrului Cultural „Eugen Ionescu”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019