Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
9 mai, sărbătorită prin muzică și poezie
09.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 240

Biblioteca Județeană Ion Minulescu a organizat astăzi un spectacol de muzică și poezie intitulat „Christos a Înviat!”, dedicat Zilei Proclamării Independenței, a Victoriei și a Europei. Elevi de la mai multe școli și licee din județ au venit la Slatina ca să marcheze această zi printr-o manifestare artistică.


Parteneri în acest proiect sunt Biblioteca Județeană Ion Minulescu, Liceele Tehnologice Izvoarele și Matei Basarab din Caracal, Școlile Gimnaziale din Strejești, Iancu Jianu și Valea Mare și Liga Scriitorilor Români - filiala Olt.
Copiii au recitat poezii inspirate de evenimentele istorice din viața României și au interpretat melodii cunoscute din repertoriul românesc și internațional.
Cu ocazia zilei de Independență a României, Biblioteca Județeană "Ion Minulescu" a pus la dispoziția publicului și o expoziție de carte dedicată acestei zile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019