Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Pianul călător”, seară magică la Slatina
06.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 107

Seară magică la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. Publicul spectator prezent sâmbătă seara a putut asculta un repertoriu inedit, format din muzica a trei compozitori celebri. Pianistul Horia Mihail a poposit la Slatina, cu o nouă ediție a turneului „Pianul călător”.


Turneul național „Pianul călător” a ajuns la ediția a IX-a. Slatina se numără pe lista localităților care fac parte din acest proiect cultural. De această dată, pianistul Horia Mihail a optat pentru o incursiune în clasicismul vienez, cântând o suită de piese celebre de Mozart, Beethoven și Haydn.
Și de această dată, publicul slătinean a primit cu brațele deschise spectacolul oferit de cunoscutul pianist.
Mulți dintre spectatorii aflați la prima participare la un astfel de concert s-au arătat cuceriți de acest eveniment, spunând că vor reveni ori de câte ori vor avea ocazia.
„Pianul călător” s-a oprit aseară la Caracal, la Teatrul Național, după care va ajunge în orașe din zona Moldovei. Cea de-a IX-a ediție a turneului național se va încheie pe 13 mai, la București.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019