Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Pianul călător”, seară magică la Slatina
06.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 104

Seară magică la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. Publicul spectator prezent sâmbătă seara a putut asculta un repertoriu inedit, format din muzica a trei compozitori celebri. Pianistul Horia Mihail a poposit la Slatina, cu o nouă ediție a turneului „Pianul călător”.


Turneul național „Pianul călător” a ajuns la ediția a IX-a. Slatina se numără pe lista localităților care fac parte din acest proiect cultural. De această dată, pianistul Horia Mihail a optat pentru o incursiune în clasicismul vienez, cântând o suită de piese celebre de Mozart, Beethoven și Haydn.
Și de această dată, publicul slătinean a primit cu brațele deschise spectacolul oferit de cunoscutul pianist.
Mulți dintre spectatorii aflați la prima participare la un astfel de concert s-au arătat cuceriți de acest eveniment, spunând că vor reveni ori de câte ori vor avea ocazia.
„Pianul călător” s-a oprit aseară la Caracal, la Teatrul Național, după care va ajunge în orașe din zona Moldovei. Cea de-a IX-a ediție a turneului național se va încheie pe 13 mai, la București.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019