Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dialogul artelor, la Slatina
19.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 94

Zi specială la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina, la cea de-a cincea ediție a evenimentului artistic „Interludica”. Sala de spectacole a devenit pentru mai multe ore locul în care dragostea pentru cuvânt și pentru sunetul muzicii i-a unit pe toți.


Caravana poetic-muzicală legată de dubla lansare de carte a volumelor în reprezentare bilingvă „Cântarea Cântărilor” de George Smarandache și „ContraDicție” de Daniel Ioniță, un scriitor care trăiește în Australia, a ajuns la Slatina. Cei doi autori au fost susținuti de Nicu Alifantis - care a electrizat audiența cu muzică bună, de actrița Daniela Nane - în rol de recitatoare a unei selecții de poeme în ambele limbi, și de scriitorul și profesorul Andrei Păunescu.
Ziua s-a încheiat cu spectacolul de teatru „Amanta” o comedie spumoasă cu Monica Davidescu, Tania Popa, Eugenia Șerban, Armand Calotă, Ovidiu Cuncea și Gavril Pătru.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019