Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dialogul artelor, la Slatina
19.04.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 112

Zi specială la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina, la cea de-a cincea ediție a evenimentului artistic „Interludica”. Sala de spectacole a devenit pentru mai multe ore locul în care dragostea pentru cuvânt și pentru sunetul muzicii i-a unit pe toți.


Caravana poetic-muzicală legată de dubla lansare de carte a volumelor în reprezentare bilingvă „Cântarea Cântărilor” de George Smarandache și „ContraDicție” de Daniel Ioniță, un scriitor care trăiește în Australia, a ajuns la Slatina. Cei doi autori au fost susținuti de Nicu Alifantis - care a electrizat audiența cu muzică bună, de actrița Daniela Nane - în rol de recitatoare a unei selecții de poeme în ambele limbi, și de scriitorul și profesorul Andrei Păunescu.
Ziua s-a încheiat cu spectacolul de teatru „Amanta” o comedie spumoasă cu Monica Davidescu, Tania Popa, Eugenia Șerban, Armand Calotă, Ovidiu Cuncea și Gavril Pătru.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019