Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Titanic Vals, umor la superlativ
21.03.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 314

Ropote de aplauze la sfârșitul a peste două ore de umor și savoare, aseară, pe scena Centrului Cultural Eugen Ionescu. Actorii trupei Proart 2010 Slatina au fascinat publicul cu spectacolul realizat după cunoscuta piesă a lui Tudor Mușatescu, Titanic Vals.


Trupa de teatru Proart 2010 a abordat cu succes una dintre cele mai comice piese ale dramaturgiei românești. Titanic Vals, geniala operă a lui Tudor Mușatescu, transpusă pe scenă într-un spectacol de excepție regizat de Nicu Popa, a fost alegerea perfectă pentru echipa slătineană de actori amatori.
Comedia Titanic Vals a avut premiera anul trecut, în luna decembrie. Ca și atunci, spectacolul s-a jucat cu sala plină, iar aplauzele de la final au ajuns la inimile actorilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019