Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Titanic Vals, umor la superlativ
21.03.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 364

Ropote de aplauze la sfârșitul a peste două ore de umor și savoare, aseară, pe scena Centrului Cultural Eugen Ionescu. Actorii trupei Proart 2010 Slatina au fascinat publicul cu spectacolul realizat după cunoscuta piesă a lui Tudor Mușatescu, Titanic Vals.


Trupa de teatru Proart 2010 a abordat cu succes una dintre cele mai comice piese ale dramaturgiei românești. Titanic Vals, geniala operă a lui Tudor Mușatescu, transpusă pe scenă într-un spectacol de excepție regizat de Nicu Popa, a fost alegerea perfectă pentru echipa slătineană de actori amatori.
Comedia Titanic Vals a avut premiera anul trecut, în luna decembrie. Ca și atunci, spectacolul s-a jucat cu sala plină, iar aplauzele de la final au ajuns la inimile actorilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019