Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cartografii cromatice la Galeria Artis
16.01.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 178

Galeria Artis a deschis noua stagiune expozițională din acest an cu un vernisaj care poartă semnătura Cătălin Podoleanu. „Cartografii cromatice” este titlul ales de autor pentru această expoziție. Prin dinamismul armoniilor cromatice, lucrările sale oferă publicului puternice sentimente estetice.


Cătălin Podoleanu este unul dintre cei mai importanți exponenți ai artelor vizuale din județul Olt. Un artist tânăr, dinamic, care surprinde publicul de la o expoziție la alta, prin faptul că încearcă să se autodepășească.
Cătălin Podoleanu a absolvit în 1998 Facultatea de arte plastice, decorative și design din cadrul Universității de Arte „George Enescu” din Iaşi. Are în portofoliul artistic zeci de expoziții de grup și șapte personale, dar și numeroase participări la tabere de creație. Expoziția „Cartografii cromatice” se va afla pe simezele Galeriei Artis până pe data de 8 februarie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024