Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Grație, artă și coregrafii inedite la Slatina
25.09.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 581

Elevii Școlii Populare de Arte și Meserii Slatina care frecventează cursurile de coregrafie au fost din nou la înălțime. Cei cinci copii pregătiți de Mădălina Dozescu au ocupat locuri fruntașe la secțiunea balet și dans modern la cea de-a V-a ediție a Festivalului-concurs național „Arte și Tradiții Românești”.


Elementele de dificultate, creativitatea, originalitatea cât și mișcările scenice sunt aspectele importante urmărite de juriul de specialitate în concursul de dans modern și balet organizate zilele acestea în orașul nostru. Sophie Costea, Maria Nistor și Maria Stănescu au reușit să aibă o prestație foarte bună la festivalul național organizată de Școala Populară de Arte și Meserii Slatina.

La secțiunea duet dans modern, cuplul Mădălina Neagoe și Cristian Alexandru, pregătiți de Mădălina Dozescu au avut o reprezentație bună, care i-a clasat pe locul doi.
Pentru micuțele balerine de la Școala Populară de Arte și Meserii urmează o perioadă cu antrenamente. Dansatoarele vor participa în luna noiembrie la Festivalul „Stelele Aurii” din București.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE