Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lyra Band a început concertele estivale
19.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2254

Formația de estradă a Slatinei, Lyra Band, a deschis stagiunea estivală, prima reprezentație fiind organizată miercuri seara, pe Esplanadă. De acum și până în a doua parte a lunii septembrie, în fiecare miercuri seara, artiștii de la Lyra vor surprinde printr-un repertoriu nou în concertele organizate în diferite parcuri din oraș.


 Amânată de ploile repetate, stagiunea estivală a formației de estradă Lyra Band a început miercuri seara. Dirijorul trupei, Ilie Hău, promite o serie de reprezentații cu melodii noi și o prestație îmbunătățită, menite să îi delecteze pe slătineni.
Fie că treceau prin zonă, fie că au venit special să asculte concertul, spectatorii s-au declarat fascinați de acordurile muzicii de promenadă.
Începând din această vară, artiștii vor putea fi ascultați de slătineni și în Parcul Pitești, acolo unde municipalitatea a amenajat o scenă pentru concerte.
Următorul concert va avea loc pe 1 august, în parcul din apropiere de Fântâna Speranței, în următoarea zi de miercuri în Parcul Pitești, iar peste o săptămână în Parcul Eugen Ionescu. Circuitul spectacolelor va fi reluat, până la jumătatea lunii septembrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE