Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Unitate în diversitate” – artă și tradiție
16.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 172

Dans mixt sau modern, căluș, muzică ușoară, balet sunt doar câteva dintre momentele artistice prezentate de Școala Populară de Arte și Meserii în cadrul spectacolului extraordinar „Unitate în diversitate”. La evenimentul organizat sub egida Centenarului României, cel mai așteptat moment a fost cel al invitatului special, Ansamblul „Dunav”, din localitatea mehedințeană Svinița.


 Sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina a găzduit vineri după-amiază spectacolul „Unitate în diversitate”, organizat de Școala Populară de Arte și Meserii Slatina. Timp de câteva ore, publicul s-a bucurat de momente artistice deosebite.
Invitatul special al spectacolului a fost Ansamblul de dansuri sârbești „Dunav”, consacrat la nivel național și internațional.
Meșterii populari și-au etalat creațiile pe care le realizează cu elevii lor de la clasele acestei școli.
Parteneri ai spectacolului centenar „Unitate în diversitate” au fost primăriile Slatina, Potcoava, Brebeni, Izvoarele, Șerbănești, Morunglav, Iancu Jianu, GAL Ghimpețeni, Palatul Copiilor „Adrian Băran” și Muzeul Județean Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018