Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Unitate în diversitate” – artă și tradiție
16.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 164

Dans mixt sau modern, căluș, muzică ușoară, balet sunt doar câteva dintre momentele artistice prezentate de Școala Populară de Arte și Meserii în cadrul spectacolului extraordinar „Unitate în diversitate”. La evenimentul organizat sub egida Centenarului României, cel mai așteptat moment a fost cel al invitatului special, Ansamblul „Dunav”, din localitatea mehedințeană Svinița.


 Sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina a găzduit vineri după-amiază spectacolul „Unitate în diversitate”, organizat de Școala Populară de Arte și Meserii Slatina. Timp de câteva ore, publicul s-a bucurat de momente artistice deosebite.
Invitatul special al spectacolului a fost Ansamblul de dansuri sârbești „Dunav”, consacrat la nivel național și internațional.
Meșterii populari și-au etalat creațiile pe care le realizează cu elevii lor de la clasele acestei școli.
Parteneri ai spectacolului centenar „Unitate în diversitate” au fost primăriile Slatina, Potcoava, Brebeni, Izvoarele, Șerbănești, Morunglav, Iancu Jianu, GAL Ghimpețeni, Palatul Copiilor „Adrian Băran” și Muzeul Județean Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018