Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Stelele Olteniei“ strălucesc la Slatina
14.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1202

Peste 70 de copii cu talent la muzică și dans din județ și-au demonstrat talentul la prima ediție a concursului județean „Stelele Olteniei“, organizat de Primărie și Palatul Copiilor din Slatina. Evenimentul s-a desfășurat la Atelierul Intercultural Victoria, ieri după-amiază.


 Cei mai talentați copii la muzică și dans din județ au fost invitați de Primăria Slatina și Palatul Copiilor din oraș să concureze la prima ediție a concursului județean „Stelele Olteniei“. Organizatorii au luat parte la ceremonia de deschidere, să le ureze succes concurenților și să îi asigure că această manifestare culturală va continua și în următorii ani.
Copiii au urcat pe scenă emoționați și au încercat să își demonstreze talentul în fața juriului format din reprezentanți ai autorităților locale și cadre didactice.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024