Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
15 iunie, ultima zi pentru subvenția APIA
04.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 120

Au mai rămas mai puțin de două săptămâni pentru depunerea cererii unice de plată la APIA Olt, fără penalizări. 15 iunie este data limită până la care oltenii pot cere subvențiile. Fermierii trebuie să știe că pot depune acest document și după această dată, însă cu o penalizare de 1% pe zi.


Campania de depunerea a cererilor unice de plată se desfășoară conform programei stabilite. Din cauza pandemiei de coronavirus, fermierii care doresc să primească subvențiile agricole aferente campaniei agricole 2020, trebuie să depună online acest document.
Fermierii care nu reușesc să se înregistreze în termenul impus de autorități, vor fi penalizați.
Totodată, persoanele care au depus cererea unică de plată pot solicita adeverințe APIA dacă intenționează să acceseze credite pentru dezvoltarea afacerilor. Până la această dată, 130 de olteni au cerut astfel de documente. Banca la care se solicită împrumutul poate acorda până la 80% din suma înscrisă în adeverința eliberată de agenție.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020