Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Programul tomata”, sesiunea de toamnă
22.08.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 358

Legumicultorii olteni care doresc să acceseze „Programul tomata”, ciclul doi de producție se pot înscrie la Direcția pentru Agricultură Olt. 15 septembrie este ultima zi în care eventualii beneficiari pot depune cererile prin care să primească ajutorul de la stat, în cuantum de 3.000 de euro. Până la această dată, în Olt, au fost depuse deja 556 de solicitări.


Încă din primul an de implementare, „Programul de susținere a cultivatorilor de tomate în spații protejate” este un real succes. Județul nostru a înregistrat înscrieri record în acest program. Ca în fiecare an, pentru perioada de toamnă există o nouă serie de subvenții, oferite prin programul guvernamental.
Începând cu 1 septembrie, echipele de specialiști din Agricultură vor merge în teren pentru a verifica plantarea tomatelor, sesiunea a doua. Pot depune cereri pentru a accesa subvenția doar fermierii care nu s-au înscris în primul ciclu de producție sau care s-au încris și nu au reușit să îndeplinească cumulativ toate condițiile pentru a fi declarați eligibili.
Potrivit statisticilor efectuate de reprezentanții Direcției pentru Agricultură Olt, la nivelul județului, în 2019, pentru primul ciclu de producție în „Programul tomata” s-au înscris 5.250 de legumicultori. 4.853 dintre aceștia au reușit să îndeplinească condițiile și să intre în posesia subvenției de 3.000 de euro.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE