Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Termene limită pentru subvențiile de la APIA
29.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 139

Oltenii care au investit în ferme de porci, dar și cei care solicită motorină subvenționată pentru a lucra terenurile mai au la dispoziție o singură zi pentru depunerea documentelor justificative. Ei trebuie să se prezinte la APIA cu facturile, pentru a putea intra ulterior în posesia ajutoarelor financiare.


31 iulie este ultima zi în care beneficiarii Măsurii 14 din PNDR- Plăți în favoarea bunăstării animalelor pot aduce documentele justificative pentru a intra în posesia subvențiilor de la APIA.
Anul trecut, șase exploatații de porci din județ au beneficiat de aceste subvenții, sumele plătite acestora fiind de aproape 900.000 euro. Anul acesta, încă o exploatație comercială de suine este în curs de a fi populată, la Ipotești, efectivul pentru care se solicită subvenția fiind de aproximativ 70.000 de capete.
Mâine este ultima zi de depunere a documentelor și pentru cei care au cerut subvenția pentru motorina consumată în trimestrul II.
Subvenția oferită de stat pentru motorina folosită la lucrările agricole este de 1,9 lei pe litru.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024