Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Dezinteres pentru „Prima împădurire”
09.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 198

Aproximativ șase hectare de teren agricol din Olt vor fi plantate cu arbori în următoarea perioadă de către beneficiarii schemei „Prima împădurire”, sesiunea a treia. 75 de mii de euro este sprijinul financiar oferit de către stat , celor doi olteni care au depus proiecte la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Olt și care vor îndeplini condițiile impuse de stat.


Sfârșitul lunii iunie a fost termenul limită până la care oltenii își puteau depune la APIA Olt, cererile pentru Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite”. Pentru cea de-a treia sesiune, mai mulți olteni s-au arătat interesați să obțină bani pentru păduri, dar numai doi au depus cereri la Centrul Județean APIA Olt.
Cei doi fermieri și-au luat angajamentul că vor împăduri aproximativ șase hectare.
În prima sesiune a schemei „Prima împădurire”, la nivelul Oltului, două persoane din Corbu și Leleasca au solicitat această subvenție pentru o suprafață de aproximativ șase hectare. În cea de-a doua sesiune doar un beneficiar din localitatea Sârbii Măgura a cerut acest ajutor. Primii doi fermieri au depus deja cererile de plată pentru primul an de angajament, urmând ca în cel mai scurt timp să intre în posesia banilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE