Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start la înscrieri în „Programul tomata”
05.03.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 981

Peste 300 de legumicultori olteni și-au depus deja dosarele la Direcția pentru Agricultură Olt, pentru a se înscrie în „Programul tomata” 2019. Pentru că perioada de înregistrare este foarte scurtă, specialiștii instituției vin în sprijinul agricultorilor deplasându-se în bazinele legumicole oltene pentru a prelua actele necesare înscrierii. Oficialii din agricultură estimează un număr mai mare de legumicultori olteni care vor beneficia de subvenția pe tomate.


Programul de ajutor de minimis pentru tomate în spații protejate a prins foarte bine la nivelul județului nostru. Dovadă este numărul din ce în ce mai mare de legumicultori olteni care au dorit să intre în acest program. Pentru anul 2019, în Olt s-a dat startul campaniei de înscriere.
4-20 martie este perioada în care legumicultorii olteni se pot înscrie în acest program pentru a intra în posesia subvenției de 3.000 de euro. Pentru că specialiștii Direcției Agricole Olt estimează o creștere a beneficiarilor acestui program, în această perioadă echipe ale instituției se află în teren pentru a aduna dosarele de înscriere.
Mai mult decât atât, pentru ca toți doritorii să poată să se înscrie în Programul de minimis, conducerea Direcției Agricole Olt a hotărât ca sâmbătă, 9 martie, să fie zi lucrătoare, cu program de funcționare normal. Anul trecut în Olt, aproximativ 3.800 de legumicultori au intrat în posesia ajutorului guvernamental.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE