Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O nouă campanie de subvenții agricole
12.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 225

Și în acest an, fermierii care doresc să obțină subvenții trebuie să depună cererea unică de plată aferentă campaniei 2019. Perioada de depunere a solicitării este 1 martie-15 mai, spun reprezentanții Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Olt. Pentru a fi eligibili, agricultorii trebuie să respecte anumite condiții si să aducă o serie de documente.


Două săptămâni au mai rămas până când fermierii olteni vor fi chemați la Centrul Județean APIA Olt pentru a depune cererile prin care solicită subvenții aferente anului curent. De asemenea, angajații instituției se vor afla în această perioadă în toate localitățile din județ pentru informarea agricultorilor cu privire la acest drept.
Fermierii care au depus anul trecut aceste cereri, vor primi invitații, în care sunt precizate data și ora când sunt așteptați să-și depună solicitarea aferentă campaniei 2019. Completarea declarației de suprafață se realizează electronic, folosind aplicația IPA-Online. Însă finalizarea și închiderea cererii unice de plată se fac în prezenta funcționarului APIA responsabil cu primirea ei.
Odată cu depunerea cererii unice de plată, fermierii pot accesa schemele de plată aferente acesteia. Anul trecut, la nivelul județului Olt, peste 31.500 de fermieri au depus aceste solicitări, pentru o suprafață de 323.000 de hectare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE