Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Programul tomata” accesat cu succes în Olt
11.01.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 243

În 2018, Oltul a fost în top atunci când vine vorba de numărul de beneficiari ai „Programului tomata”. Peste 4.600 de legumicultori au intrat în posesia ajutorului de minimis acordat de stat, iar suma totală care a intrat în contul oltenilor, a fost de aproximativ 14 milioane de euro. Reprezentanții Direcției pentru Agricultură Olt speră ca și în acest an să fie cel puțin la fel de mulți beneficiari.


„Programul de susținere a produsului tomate în spații protejate” a fost un real succes la nivelul județului Olt. Numărul fermierilor care au solicitat acest ajutor s-a dublat comparativ cu primul an, când a intrat legea în vigoare.
Prezent în județul Olt luna trecută, Ministrul Agriculturii, Petre Daea a vorbit despre efectele pozitive ale acestui program, concretizate în marfă autohtonă în piețe și în magazine chiar și în decembrie.
Cultivatorii de tomate în spații protejate vor beneficia și în 2019 de schema de ajutor de minimis.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019