Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Patru sisteme de irigații, în reabilitare
11.10.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 119

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare are în derulare în Olt patru lucrări de reabilitare a sistemelor de irigații. Acestea vor asigura apa necesară pentru aproape 80.000 de hectare. Până la sfârșitul anului se vor finaliza lucrări pe trei dintre aceste amenajări, prima care va fi pusă în funcțiune fiind cea de la Caracal.


 Lucrările de reabilitare a infrastructurii principale de irigații continuă în județul Olt, a anunțat directorul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Florin Barbu. În acest moment se lucrează în mai multe zone ale județului, pentru punerea în funcțiune a stațiilor de pompare. Investițiile sunt realizate cu fonduri de la Guvern.
Terasa Caracal, o amenajare complet retehnologizată care asigură irigații pentru mai bine de 20.000 de hectare, va fi pusă în funcțiune într-o lună, după ce furnizorul de electricitate va remedia problemele pe care le are în zonă. Alte două sisteme mari vor porni și ele până la sfârșitul anului.
Reprezentanții agenției își propun ca până în anul 2022 să reabiliteze infrastructura de irigații pentru 120.000 de hectare din județul Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE