Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sistemul de autoservire la piață, o rețetă de succes
12.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 125

Trecerea de la sistemul cu servire la tejghea la autoservire, implementat de membrii Cooperativei Agricole din Ghimpețeni, se dovedește un real succes atât pentru producători, cât și pentru clienți. Dacă producătorii sunt scutiți de statul la piață, clienții sunt încântați că își pot achiziționa produsele exact așa cum și le doresc.


Sunt câteva săptămâni de când, în Piața „Ecaterina Teodoroiu” din cartierul Steaua, legumele și fructele oltenești se vând după modelul marilor lanțuri de magazine. Cum își fac cumpărăturile oamenii? Vin la piață, unde găsesc o gamă diversificată de legume proaspete, și au posibilitatea să-și achiziționeze ceea ce-și doresc. Iată ce spun despre acest sistem cei care astăzi au trecut pragul pieței.
De acest stil de comercializare se bucură și producătorii olteni, membrii Cooperativei Agricole din Ghimpețeni.
Locuitorii din cartierul slătinean au un mesaj pentru producători.
Inițiativa autoservirii la piață a fost lansată de consilierul ministrului Agriculturii, florin Ciobanu, la propunerea legumicultorilor din Ghimpețeni.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019