Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Legumele oltenești, pe rafturile supermarketurilor
06.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 253

Roșiile, castraveții și alte legume produse în solariile din județul Olt au ajuns deja pe rafturile unor supermarketuri din România. Legumicultorii care s-au înscris în cooperativele înființate la începutul acestui an și care au încheiat recent contracte cu cele două lanțuri de magazine au livrat până la această dată aproximativ 50 de tone de legume.


 Un prim pas important realizat de membrii cooperativelor din județul Olt. Legumicultorii olteni nu vor mai fi nevoiți să stea în piețe sau pe marginea șanțului să-și vândă produsele. Începând din această săptămână, aceștia au livrat cantități mari, într-un timp scurt și la un preț bun, către marile magazine. Oltenii au semnat cu reprezentanți ai unor mari lanțuri de magazine.
Aceste patru cooperative și-au propus să depună noi proiecte pentru înființarea unor centre de colectare, cu sprijinul Ministerului Agriculturii.
Membrii cooperativelor agricole din județul Olt vor semna noi contracte cu cele două lanțuri de magazine, în luna octombrie. Legumele oltenești care vor ajunge în supermarketuri în 2019 vor fi în cantități mult mai mari, comparativ cu anul acesta.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019