Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se depun cereri pentru subvenții
12.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 219

Fermierii depun de zor cererile unice de plată prin care solicită subvențiile pentru campania 2018. În județul nostru, până la această dată aproape 15.000 de olteni au depus cereri pentru a primi ajutorul de la stat. Începând de săptămâna viitoare, fermierii care dețin suprafețe mari, dar și cei cu animale vor putea depune solicitările pentru subvenții.


 Cererea unică de plată, mai exact formularul pe care fermierii trebuie să-l completeze și să-l aducă la APIA Olt trebuie depus până la 15 mai. Agricultorii sunt obligați să depună această solicitare pentru a beneficia de subvențiile noului an agricol. Termenul limită până la care se poate depune formularul nu va fi prelungit.
Fermierii olteni vor depune la APIA o singură cerere unică de plată, chiar dacă aceștia dețin suprafețe de teren în localități sau județe diferite. Dacă până la această dată au depus doar agricultorii care dețin suprafețe mici de teren, de săptămâna viitoare sunt invitați și ceilalți fermieri.
După 1 iunie, APIA va începe controalele în teren. Acestea vor fi efectuate clasic sau prin teledetecție.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Roșii Guliver în țara tomatelor

Asociația Tinerilor Fermieri din Olt organizează un concurs prin care dorește să stimuleze producătorii olteni care cultivă tomate să se reorienteze mai mult către soiurile românești. Cea mai mare tomată produsă într-o seră de pe teritoriul județului nostru va fi premiată cu suma de 500 de euro și o putină cu telemea de Sibiu. Premiile vor fi înmânate personal de către Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cadrul celei de-a doua ediții a „Zilei Recoltei” de la Slatina.
17 Iul 2018

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018