Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se depun cereri pentru subvenții
12.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 238

Fermierii depun de zor cererile unice de plată prin care solicită subvențiile pentru campania 2018. În județul nostru, până la această dată aproape 15.000 de olteni au depus cereri pentru a primi ajutorul de la stat. Începând de săptămâna viitoare, fermierii care dețin suprafețe mari, dar și cei cu animale vor putea depune solicitările pentru subvenții.


 Cererea unică de plată, mai exact formularul pe care fermierii trebuie să-l completeze și să-l aducă la APIA Olt trebuie depus până la 15 mai. Agricultorii sunt obligați să depună această solicitare pentru a beneficia de subvențiile noului an agricol. Termenul limită până la care se poate depune formularul nu va fi prelungit.
Fermierii olteni vor depune la APIA o singură cerere unică de plată, chiar dacă aceștia dețin suprafețe de teren în localități sau județe diferite. Dacă până la această dată au depus doar agricultorii care dețin suprafețe mici de teren, de săptămâna viitoare sunt invitați și ceilalți fermieri.
După 1 iunie, APIA va începe controalele în teren. Acestea vor fi efectuate clasic sau prin teledetecție.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019