Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
2017: Mii de fermieri au solicitat subvenții de la APIA Olt
11.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 329

În 2017, la nivelul județului Olt, mii de fermieri au depus cereri de acordare a subvenției pentru o suprafață totală de 330.000 de hectare. Reprezentanții Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură Olt spun că numărul fermierilor care au solicitat subvenția este în scădere, datorită comasării terenurilor agricole. Tot în acest an, peste 1.000 de olteni au solicitat subvenții pentru animale.


Fermierii olteni se dovedesc a fi oameni gospodari. În fiecare an, sediul APIA Olt este luat cu asalt de către agricultorii care solicită subvenții. În 2017, cei mai mulți fermieri au depus cereri pentru subvenția pe suprafață.

Și pentru subvenția pentru animale, oamenii s-au arătat interesați.
Plata subvenției aferente campaniei agricole 2017 a demarat în noiembrie 2017, cu un avans de 70%, urmând ca, până la sfârșitul lunii februarie, fermierii care au solicitat cererea unică pe suprafață să primească diferența de bani. Pentru crescătorii de animale, diferența ajutorului financiar va intra în contul fermierilor până la sfârșitul lunii martie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
DECLARATIA ZILEI
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018