Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
2017: Mii de fermieri au solicitat subvenții de la APIA Olt
11.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 406

În 2017, la nivelul județului Olt, mii de fermieri au depus cereri de acordare a subvenției pentru o suprafață totală de 330.000 de hectare. Reprezentanții Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură Olt spun că numărul fermierilor care au solicitat subvenția este în scădere, datorită comasării terenurilor agricole. Tot în acest an, peste 1.000 de olteni au solicitat subvenții pentru animale.


Fermierii olteni se dovedesc a fi oameni gospodari. În fiecare an, sediul APIA Olt este luat cu asalt de către agricultorii care solicită subvenții. În 2017, cei mai mulți fermieri au depus cereri pentru subvenția pe suprafață.

Și pentru subvenția pentru animale, oamenii s-au arătat interesați.
Plata subvenției aferente campaniei agricole 2017 a demarat în noiembrie 2017, cu un avans de 70%, urmând ca, până la sfârșitul lunii februarie, fermierii care au solicitat cererea unică pe suprafață să primească diferența de bani. Pentru crescătorii de animale, diferența ajutorului financiar va intra în contul fermierilor până la sfârșitul lunii martie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018