Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Coteana│Mai curge apa la robinete?
16.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1084

Problemele legate de apă și canal în comuna Coteana reprezintă, în continuare, un subiect sensibil. Anul trecut, întreaga localitate a rămas fără apă, iar rețeaua de canal, chiar și cu recepția făcută din 2014, mai are mult până a funcționa la capacitate optimă. Edilul comunei încearcă să găsească soluții, iar primele rezultate au început să apară. Societatea de apă, cândva îngropată în datorii, este acum pe profit, iar problemele legate de furnizarea serviciilor de apă au dispărut.


 În urmă cu un an de zile, locuitorii din Coteana s-au trezit cu o situație sumbră: apa nu mai curgea la robinete. Primarul de atunci a dat dispoziție ca viceprimarul de anul trecut, adică actualul primar să se ocupe de situație și să găsească o soluție de rezolvare. Prezent în emisiunea „Imperativ” de la OLT Tv, Ionuț Dima a explicat întreaga situație și a povestit măsurile de urgență pe care le-a luat atunci.
Potrivit edilului comunei, societatea responsabilă cu furnizarea apei în localitate era îngropată în datorii de peste 3 miliarde de lei. La aproape un an de la preluarea mandatului de primar, datoria a fost achitată, iar compania este deja pe profit.
Pentru edilul localității Coteana, prioritatea mandatului său rămâne, acum, rezolvarea problemei în ceea ce privește canalizarea. El a dat, totuși, asigurări că echipa sa deja lucrează la un plan care să le asigure locuitorilor cele mai bune condiții de trai.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE