Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CJ Olt, sprijin financiar pentru primării
14.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 477

Dacă rectificare bugetului național întârzie să apară, Consiliul Județean Olt vine în sprijinul administrațiilor locale din județ. Consilierii județeni au adoptat ieri două proiecte prin care se transferă bani către toate primăriile care au nevoie de ajutor financiar pentru finalizarea proiectelor.


 Primăriile din județul Olt au nevoie urgentă de bani pentru a-și putea continua proiectele de dezvoltare și pentru a încheia anul financiar pe plus. Rectificarea bugetară promisă la mijlocul lunii august este, în continuare, în aer. Pentru a veni în sprijinul lor, Consiliul Județean a alocat mai multe fonduri administrațiilor locale pentru a-și finaliza lucrările începute.
De altfel, Consiliul Județean Olt a alocat punctual sume de bani pentru toate primăriile care aveau nevoie de un sprijin financiar.
Primarii olteni spun că au mare nevoie de bani și de o rectificare bugetară corectă pentru ca proiectele lor de dezvoltare și acoperirea cheltuielilor necesare să nu ducă administrațiile locale în faliment.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE