Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Continuă investițiile la ,,George Poboran"
28.06.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2175

Îmbunătățirea și modernizarea infrastructurii în educație reprezintă o prioritate pentru administrația municipiului Slatina. Anual, primăria alocă sume importante de bani pentru dezvoltarea calității învățământului local. Școala ,,George Poboran" este una din unitățile de învățământ din oraș care s-a dezvoltat masiv în ultimii cinci ani.


 Investițiile în domeniul educației reprezintă garanția unui viitor prosper al orașului. În ultimii ani, Primăria Slatina a alocat constant bani din bugetul local pentru a finanța proiecte de reabilitare, modernizare și extindere a școlilor. Este și cazul Școlii Gimnaziale ,,George Poboran", acolo unde, acum, toate sălile de clasă beneficiază de aparatură modernă și smart.
Îmbunătățirea calității actului educativ duce și la creșterea numărului de cereri de înscriere. Acest lucru este vizibil și la Școala ,,George Poboran", acolo unde numărul de elevi este semnificativ mai mare. De aceea, pentru a veni în sprijinul unității de învățământ, Primăria Slatina va construi un corp nou de clădire.
Toate aceste investiții sunt asigurate în fiecare an de Primăria Slatina, din bugetul local.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE