Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│ 60 de locuri de parcare noi
02.03.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2720

În cartierul Progresul din Slatina, găsirea unui loc de parcare este o adevărată aventură. De aceea, Primăria Municipiului Slatina a căutat soluții și a dat startul lucrărilor de amenajare a unei noi parcări. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina spun că termenul de execuție este de aproximativ două luni.


 Găsirea unui loc de parcare, în anumite cartiere din Slatina, este o provocare cu care oamenii se confruntă zi de zi. Primăria a căutat mereu soluții de remediere, iar, în acest moment, au început lucrările pe strada Arcului, în spatele fostului ștrand din Progresul.
Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina spun că este vorba de amenajarea a aproximativ 60 de locuri de parcare la sol.
Fără prea multe spații pentru amenajarea de noi parcări la sol, municipalitatea a căutat mereu variante alternative. În urma studiilor făcute de specialiștii Primăriei Slatina, au fost identificate zece locuri din oraș în care pot fi construite parcări modulare, de tip puzzle.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE