Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│ Peste 500 de locuri noi de parcare
14.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 3302

Proiectul Primăriei Slatina referitor la amenajarea de noi locuri de parcare este aproape de începere. Perioada de licitare a execuției a fost finalizată, iar în mai multe cartiere din oraș, stadiul lucrărilor este la nivel de proiectare. Edilul Slatinei, Emil Moț, a anunțat că în aproximativ o lună de zile va începe faza de construire a parcărilor modulare.


 Proiectul administrației locale ce face referire la instalarea a zece parcări modulare, în mai multe cartiere din oraș, este în faza de proiectare. Potrivit reprezentanților municipalității, după finalizarea procedurilor de proiectare și de obținere a avizelor de construcție, angajații firmei contractate de Primăria Slatina se vor apuca efectiv de lucru. Edilul Slatinei, Emil Moț, a anunțat pe pagina sa de socializare că, în perioada următoare, parcările modulare se vor transforma în realitate.
„Ulterior etapelor de proiectare și obținere a autorizațiilor de construcție, procedură birocratică ce durează aproximativ o lună, va începe implementarea acestui obiectiv, ceea ce va aduce peste 500 de noi locuri de parcare, venind astfel în întâmpinarea nevoilor posesorilor de autoturisme din orașului nostru.”, a anunțat Emil Moț pe pagina sa de Facebook.
Cele zece parcări modulare vor fi amenajate în mai multe zone ale orașului: câte două pe Aleea Rozelor și pe Aleea Lalelelor, și câte una pe străzile Textilistului, Teiului, Centura Basarabilor, Crișan, Păcii și Văilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE