Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Centura mediană, soluția Slatinei pentru traficul greu
25.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 466

Platforma industrială a Slatinei are nevoie de o infrastructură care să faciliteze transportul de mărfuri. De aceea, Primăria Municipiului Slatina are în plan crearea unei șosele care să scoată întreg traficul greu din oraș. Proiectul de construire a centurii mediane a Slatinei a primit un vot favorabil în Parlament, însă a fost atacat de Guvern la Curtea Constituțională.


Centura mediană: o șosea cu o lățime de 10 metri și o lungime de 5,6 kilometri. Practic, este drumul care va lega cele două zone industriale puternice ale Slatinei și va scoate tot traficul greu din oraș.

Cel mai ambițios proiect de infrastructură al Primăriei Slatina a primit aviz favorabil din partea ambelor camere ale Parlamentului, însă nu a fost aprobat de Guvern. Mai mult, acesta a atacat hotărârea la Curtea Constituțională. În cadrul conferinței de presă de ieri, primarul Slatinei, Emil Moț a declarat faptul că termenul de judecată stabilit la CCR este 30 septembrie. El speră ca decizia judecătorilor să fie una favorabilă pentru slătineni și pentru dezvoltarea Slatinei.
Din păcate, cei care au de suferit de pe urma demersurilor guvernului actual sunt slătinenii. Dacă proiectul de evoluție a municipiului nu va fi aprobat, Slatina va avea în continuare străzi aglomerate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE