Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Iluminat public modern și ecologic, la Slatina
21.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 152

Corpurile de iluminat cu consum ridicat de energie electrică din Slatina vor fi înlocuite cu corpuri de iluminat cu LED. Municipalitatea a accesat fonduri europene pentru a pune în practică acest proiect, astfel că, în curând, orașul nostru va avea un sistem de iluminat public modern și ecologic.


Începe un proiect amplu în municipiul Slatina, pentru modernizarea și extinderea iluminatului public. Este un proiect pe fonduri europene, despre care edilul Emil Moț, spune că este foarte mândru. Prezent în emisiunea „Ediție Specială“, de la Olt Tv, primarul Slatinei a făcut public contractul acestui proiect.
Proiectul privind modernizarea și extinderea iluminatului public la Slatina va duce, pe de-o parte, la creșterea siguranței cetățenilor, dar va reduce și consumul de energie.
Sistemul prin care va fi monitorizat iluminatul public pe toate străzile orașului este unul performant. În plus, atunci când un bec nu mai funcționează, defecțiunea va apărea imediat în centrul de comandă, iar o echipă va porni de îndată la locul indicat.
Proiectul de modernizare și extindere a iluminatului public la Slatina are o valoare de 22 de milioane de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE