Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Duminică frumoasă de toamnă, în Parcul Tineretului
20.09.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 262

Ziua de duminică este dedicată familiei, iar Parcul Tineretului este locul excelent pentru mișcare și relaxare, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. Slătinenii spun că vin aici cu drag, pentru a-și încărca bateriile pentru o nouă săptămână reușită.


20 septembrie 2020, duminică dimineața. La o ora la care încă mai era rouă pe iarbă, cel mai mare loc de agrement din Slatina, Parcul Tineretului, era extrem de animat. Copii veseli, plini de energie, pedalând pe biciclete, tineri care se antrenau alergând pe pista de tartan sau bunici care pur și simplu se relaxau, la soare, pe băncuțe. O imagine superbă a unei zile duminică. Slătinenii spun că această zonă de promenadă le oferă bună dispoziție și obișnuiesc să vină mereu aici.
După ce au fost la biserică, acești bunici au venit în Parcul Tineretului. I-am găsit pe băncuță, spunând că profită de razele soarelui și frumusețea acestui loc.
Pista de alergare este pe placul acestui domn, iar duminica este ziua perfectă pentru mișcare.
Parcul Tineretului este locul perfect pentru a savura cafeaua de dimineață spune un slătinean
Zona în care se află Parcul Tineretului este într-o permanentă transformare. Primăria Slatina va continua să investească aici, iar în curând, slătinenii vor avea mai multe variante de petrecere a timpului liber.
Parcul Tineretului este construit pe o suprafață de 3,2 hectare și este, în acest moment, atracția principală pentru slătineni, dar și pentru cei care vizitează orașul nostru.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE