Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Măștile și mănușile, o necesitate
28.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 268

Mii de pachete cu materiale de protecție au ajuns la slătineni, seara trecută. Angajați din cadrul Primăriei municipiului Slatina au mers, din ușă în ușă, la fiecare scară de bloc, pentru a le oferi slătinenilor măști și mănuși. Oameni simpli, pensionari, cadre medicale, angajați în prima linie, cu toții au primit cu bucurie materialele de protecție și au lăudat inițiativa autorităților locale.


Echipele Primăriei Slatina au mers și seara trecută la locuitorii orașului, pentru a le oferi mănuși și măști de protecție. Locuitorii din zona Gării au fost căutați acasă de cei responsabili să le ofere materialele atât de necesare, pentru a se proteja de coronavirus. Mai tineri sau mai în vârstă, cu toții au apreciat inițiativa municipalității.
Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Primăria municipiului Slatina a organizat o serie de acțiuni pentru protejarea populației de virusul periculos. Pe lângă oferirea de măști și mănuși, au fost dezinfectate toate scările blocurilor, la fel și străzile, parcurile, locurile de joacă și spațiile publice.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020