Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început distribuirea tichetelor sociale
08.04.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 669

De astăzi, a început distribuirea tichetelor sociale acordate de Primăria municipiului Slatina, cu ocazia sărbătorilor de Paște. Astfel, peste 5.700 de pensionari cu venituri mici, dar și persoane cu handicap grav sau accentuat vor primi bonurile valorice din partea municipalității, prin intermediul factorilor poștali. Beneficiarii vor putea cumpăra alimente, medicamente, produse de igienă și îngrijire corporală.


A început campania de distribuire a tichetelor de Paște oferite de Primăria municipiului Slatina, prin Direcția de Asistență Socială Slatina. Astfel, începând de astăzi, pensionarii cu venituri sub 1.200 de lei și persoanele cu handicap grav sau accentuat care au domiciliul în Slatina, vor fi căutați acasă de factorii poștali, pentru a intra în posesia tichetelor sociale.
5.705 persoane vor primi bonuri valorice cu ocazia Sărbătorilor de Paște. Beneficiarii trebuie să știe că, pentru a intra în posesia lor, au nevoie obligatoriu de actul de identitate. Iar reprezentanții legali ai acestora trebuie să dovedească și ei cu acte această calitate.
Dacă până acum numărul de unități care acceptau plata cu tichete sociale era de 71, de data aceasta sunt 144 de astfel de unități. Lista lor va fi găsită în plic, dar va fi postată și pe site-ul primăriei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE