Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Acțiunea de dezinfecție continuă, la Slatina
29.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 415

Acțiunea de dezinfecție a spațiilor comune din blocuri a avut loc și în acest weekend. Toate scările din zona Crișan și cea a Trezoreriei au fost igienizate cu substanțe biocide. Primăria Municipiului Slatina va continua acțiunile și în această săptămână, astfel încât toate scările de bloc din oraș să fie dezinfectate.


Sănătatea tuturor slătinenilor este prioritară, mai ales în această perioadă când numărul cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 crește de la o zi la alta. De aceea, întreaga atenție a reprezentanților municipalității se îndreaptă către acțiuni care să îi protejeze pe cetățeni. Una din ele este dezinfecția scărilor de bloc din oraș. În fiecare zi, echipele ajung în cartierele Slatinei pentru a igieniza spațiile comune.

În acest weekend, firma care se ocupă cu dezinfecția blocurilor de locuit a ajuns și pe Bulevardul Nicolae Titulescu, în zona Trezoreriei. Toate scările au fost igienizate etaj cu etaj.
Primăria Municipiului Slatina va continua dezinfecția și în această săptămână, astfel încât toate scările de bloc din oraș să fie dezinfectate. Pentru ca această acțiune să fie eficientă, e nevoie și de implicarea cetățenilor, care trebuie să reducă la maximum deplasările.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE