Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ajutor pentru bătrânii de la sate
24.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 3204

Autoritățile locale din Olt s-au mobilizat, venind în ajutorul persoanelor vârstnice, în această perioadă când ne confruntăm cu o pandemie de coronavirus. Împreună cu alți oameni care vor să-i ajute pe cei aflați în dificultate, reprezentanții primăriilor le vor asigura bătrânilor, în permanență, necesarul de alimente și medicamente.


Mulți dintre edilii din localitățile rurale oltene au luat exemplul celor din orașe, astfel că în următoarea perioadă le vor fi alături bătrânilor. Astfel, au decis să îi ajute să rămână cât mai mult timp acasă, pe a fi în siguranță. Ei au format echipe și le vor face cumpărături, gratuit, urmând ca beneficiarii să achite contravaloarea acestora. Masura a fost luată și de edilul din Brâncoveni, Ion Cheroiu.
Și la Osica de Sus, bătrânii primesc o mână de ajutor în această perioadă grea.
În timp ce autoritățile fac eforturi mari pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, unii dintre cetățeni se pare că nu au înțeles situația în care se află întreaga lume. Spre exemplu, la Osica de Sus, două persoane aflate în izolare la domiciliu au părăsit locuința. Ei au fost depistați și duși în centrul de carantină de la Scornicești.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE