Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zeci de străzi din Slatina, în reabilitare
19.02.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 832

O bună parte din bugetul Slatinei pentru anul 2020 va merge către modernizarea infrastructurii rutiere. Sunt zeci de străzi unde lucrările au început încă de anul trecut, dar și altele care vor intra anul acesta în reabilitare. În plus, se vor continua marile proiecte de infrastructură rutieră, respectiv Varianta Oituz și centura mediană a orașului.


Primăria Slatina investește masiv în reabilitarea străzilor din oraș. Anul trecut, s-a lucrat intens în mai multe zone, după ce municipalitatea a semnat un acord cadru pentru asfaltare și a desemnat trei constructori care au deschis mai multe șantiere. Pentru anul 2020, s-au alocat fonduri astfel încât toate aceste lucrări să se finalizeze.

LUCRĂRI ÎN CONTINUARE
Griviței, Ion Moroșanu, Nucului, Islazului, Aleea Bradului, Aleea Castanilor, Boiangiului, Lacului, Zorilor, Jianu, cartier Școala de Poliție, arealul cuprins între Al. Tineretului- Al. Rozelor-D. Caracostea, Al Înfrățirii, Eroilor, Podgoriilor, Prunilor, supralărgire str. Drăgănești, trotuare str. Victoriei, zona Steaua, între Văilor și Ecaterina Teodoroiu, Basarabilor, Fundătura Oltului, Fundătura Zăvoiului

Mai bine de un milion de lei sunt alocați, în bugetul de anul acesta, pentru lucrări noi de asfaltare. Se va lucra în același sistem ca și anul trecut, cu trei constructori, astfel încât străzile și tronsoanele respective să fie reabilitate cât mai repede.

STRĂZILE CARE INTRĂ ÎN REABILITARE ÎN 2020
Salcâmului, D. Țoncu, Al. Tineretului, V. Țepeș, Al. Florilor, Vulturului, Garoafelor, Horia, Mărășești, Nordului, Crișan, Al. Lalelelor, Arcului, Stejarului, Zambilelor, Ogrăzii, Dorobanți, Vișinului, Fântânilor, Zăvoiului.

În paralel, Primăria Slatina va realiza documentația tehnică și pentru alte străzi și cartiere, astfel încât lucrările să înceapă rând pe rând, fără perioade de așteptare.

Primarul Emil Moț a gândit o strategie prin care, începând cu anul 2019 și până în 2023, să fie reabilitate peste 100 de obiective de infrastructură rutieră, valoarea investiției fiind de peste 90 de milioane de lei. Constructorii au fost desemnați, iar lucrările vor începe imediat ce se vor finaliza etapele de proiectare, fără să mai fie nevoie de licitații pentru fiecare stradă în parte.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE