Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cămin cultural nou, la Brâncoveni
04.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 389

După modernizarea și dotarea tuturor unităților de învățământ din localitate, la Brâncoveni, în viitorul apropiat va exista un cămin cultural modern multifuncțional. Noul centru va avea un design inspirat din stilul brâncovenesc, pentru că autoritățile vor să pună în valoare istoria locului.


Se lucrează în continuu la Brâncoveni, pentru că autoritățile și-au propus să ofere locuitorilor de aici un trai cât mai bun, iar copiii să crească și să se dezvolte într-un mediu armonios. După ce în anii trecuți, școlile și grădinițele au fost complet dotate și modernizate, acum primăria a reușit să obțină fonduri și pentru căminul cultural.
Cu bani de la Compania Națională de Investiții, noul centru cultural va avea o suprafață de 590 de metri pătrați și va fi amenajat pe două etaje. Potrivit edilului Ion Cheroiu, în luna martie va avea loc licitația de proiectare cu execuție, iar dacă nu vor fi contestații, lucrările vor demara în această vară.
Odată finalizată noua construcție, membrii Ansamblului Mugurașii Brâncovenilor își vor desfășura activitatea în cele mai moderne condiții. Cu sprijinului oferit de autorități și
sub îndrumarea coregrafului Sandu Rizea, acest ansamblu și-a trecut în palmares trofee importante.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE